Volg gratis online trainingen om een baan te verzekeren

Misschien heb jij tijdens de Lockdown je baan verloren, of heb je besloten dat je verandering wilt. Dat is natuurlijk niet gemakkelijk om mee te maken. Maar daarom kan je het beste voor nieuwe kansen gaan zoeken. En daarvoor heeft Ocaro de beste cursussen, met onder anderen hun klantenservice medewerker opleiding.

Wat is Ocaro?

Ocaro biedt gratis online of oog in oog cursussen en trainingen voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. Zo geven ze de kans om nieuwe vakgebieden te leren of om te verdiepen in een huidige baan. Dus ze bieden zonder kosten, de mogelijkheid om kennis op te doen die jouw kan helpen om te groeien. En op die manier een betere positie op de arbeidsmarkt te kunnen vinden.

Bij Ocaro kan je makkelijk inschrijven zonder te veel moeite en de mogelijkheid om meerdere cursussen tegelijkertijd te volgen. Zo kan je goed gebruik maken van hun trainingen door meerdere opleidingen te volgen en zo sneller diverse kennis op te bouwen. Ze bieden trainingen via Webinars en coach software maar ook klassieke trainingen bij leerwerkplekken. Daarbij hebben ze ook nog tijdelijk personeel in dienst om voor klantenservice medewerker posities of als Teamleiders en Coaches aan de slag te gaan. Andersom, kan een medewerker van jouw bedrijf ook meedoen aan trainingen bij Ocaro.

Welke opleidingen bieden ze aan?

Een van de opleidingen die Ocaro aanbiedt is hun online trainingen voor klanten service medewerker. In die cursus ga je leren en toepassen over de basis van gespreksvaardigheden, ook leer je hoe je klantgericht en effectief kan communiceren via Sociale media, en luisteren en het benutten van de kracht van de stilte. Aan de andere kant heeft Ocaro ook een social media expert training. Daar kan je leren over het hanteren van de juiste toon, hoe je online persoonlijk verbinding kan maken, over het complimenteren en vragen stellen, of gewoon weten wat niet en wel gepast is om te schrijven.