Meer kans op slagen door het gebruik van een examenbundel

Jouw generatie heeft het aardig voor de kiezen gekregen. Toen je naar de middelbare school ging, dacht je gewoon dat je elke dag op school voldoende zou leren om later alle schoolonderzoeken en examens te halen. De toekomst zou daarna voor je open liggen. Toen kwam die vervelende ziekte, waardoor jullie maandenlang online moesten leren. Je hebt het zelf gemerkt, leren in de klas, tussen je klasgenoten, dat gaat veel beter. En nu is de examentijd aangebroken en vraag je je af of je kennis wel genoeg is. Zakken en volgend jaar overdoen, dat is voor jou geen optie. Dat hoeft ook niet. Wij laten je examens oefenen, zodat je weet waar je zwakke punten nog liggen

Geen stress, maar een slimme manier van werken

Samengevat is dé examenbundel voor jou. Alle examens van de afgelopen jaren staan hierin. Door oude examens te oefenen, krijg je een goed beeld van je kennisniveau en merk je op welke terreinen je nog wat bij moet leren. Ook wen je spelenderwijs aan de manier van vragen stellen. Daar wil je niet voor het eerst mee in aanraking komen, op het moment dat het er écht om gaat. Heb je wel eens last van examenvrees? Geen enkel probleem, je bent lang niet de enige. Door examens te oefenen kom je erachter dat het allemaal reuze meevalt. Zo vergroot je je zelfvertrouwen, en dan sta je eigenlijk al met 2-0 voor.

Examens oefenen baart kunst én zelfvertrouwen

Je hebt het afgelopen jaar heel veel in je eentje moeten leren. Online lessen volgen werkt goed, maar juist door het persoonlijk contact met je docenten en je medeleerlingen blijft de stof beter hangen en maak je het sneller eigen. Dat heb je allemaal moeten missen. Met de examens uit Samengevat kun je veel van je achterstand inhalen. Examens oefenen met Samengevat is meer dan alleen maar oude examens doen. De lesstof staat er ook nog eens heel overzichtelijk in. Natuurlijk kun je op eigen houtje alle examenstof erin stampen, uit je aantekeningen en je schoolboeken. De handige presentatie van de lesstof in Samengevat is zo duidelijk, dat je zult merken dat je sneller grip op de stof krijgt. Dat mag je jezelf gerust gunnen.

Samengevat, jouw steuntje in de rug

Als je het slim aanpakt, begin je ruim op tijd met leren, blokken en stampen. Als je denkt dat je de stof beheerst, gebruik je de examens uit Samengevat om jezelf te testen. Maakt het wat uit als je de eerste keren een onvoldoende haalt? Nee, natuurlijk niet. Vergelijk het maar met voetbal. Een speler moet na een blessure ook intensief en verantwoord trainen om zijn oude niveau te halen. Examens oefenen met Samengevat, dat is gewoon een vorm van training. Op het moment dat de wedstrijd, je eindexamen, begint, ben je goed voorbereid en weet je waar de valkuilen zitten. Je bent niet meer bang voor strikvragen en je weet welke antwoorden er van je verwacht worden. Je kennis is op peil en je zelfvertrouwen is met sprongen vooruit gegaan. Grijp je kans en maak er wat van.